The 5-Second Trick For gömme rezervuar servisi

Wiki Article

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the most effective YouTube encounter and our most up-to-date characteristics. Find out more

This Web-site is employing a stability services to guard alone from online assaults. The action you just executed induced the safety Resolution. There are many actions that can bring about this block including distributing a certain word or phrase, a SQL command or malformed information.

Çift kademeli klozet iç takımlarının tasarımlarında ise su tasarrufu ön planda tutulur. Bu modellerde kademelerden biri daha az diğeri ise daha fazla su akıtacak şekilde iki farklı seçenek kullanıcılara sunulur.

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

five. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan gömme rezervuar servisi ayarlayın.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertisementımları takip edin. Her advertımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini gömme rezervuar servisi sağlar.

Müşterilerin mükemmel biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine yardımcı olur

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Asma klozet modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, gömme rezervuar montajı kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine propertyımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Montaj esnasında Serel gömme rezervuar rezervuar ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının gömme rezervuar servisi plastik bez ile muhafaza altına alınması

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page